Desirée wint selfie-actie Fietsstad2020!

Moderator^ SK 22-09-2020
379 keer bekeken 0 reacties

Doe ook mee!

Een prachtige selfie met een oud fietszadel van haar vader stuurde Desirée Broekman in voor de wedstrijd van Fietsstad2020. Vanwege de titel Fietsstad2020 liet gemeente Veenendaal onlangs 14 borden plaatsen om bezoekers welkom te heten in de beste fietsstad van Nederland.

Wethouder Engbert Stroobosscher, Deodaat Boer van de Fietsersbond, Bastiaan Bless van Gazelle en natuurlijk fietsstad-mascotte Dolores mochten aan Desirée haar prijs overhandigen.

Creatief zijn

“In deze tijd moeten we creatief zijn”, zo vertelt wethouder Engbert Stroobosscher. “De titel Fietsstad2020 heeft ons veel opgeleverd, maar in de 1,5 meter-samenleving is het soms een beetje passen en meten als je iets wil organiseren. Een wedstrijd zoals deze past dan precies. We hebben 14 borden laten plaatsen en het is leuk dat inwoners én bezoekers er echt naar op zoek zijn gegaan om een selfie te maken. De fietsstad-borden trekken de aandacht als je Veenendaal inrijdt en dat was natuurlijk ook de bedoeling! We willen iedereen nog steeds laten weten dat je de mooiste en veiligste fietsomgeving van Nederland binnenkomt”.

De selfie

Bastiaan Bless van Gazelle overhandigde aan Desirée haar prijs. Daar was ze erg blij mee: “Echt een verrassing dat ik met m’n selfie bij één van de Veenendaal Fietsstad2020-borden heb gewonnen! Het nemen van deze foto heeft namelijk nogal wat voeten in de aarde gehad! Ik woon zelf in Oldenzaal, maar ben vaak in de weekenden met m’n ouders op de Veluwe. Natuurlijk wilde ik graag kans maken op de Gazelle-fietstas, dus met een oud zadel en een huishoudtrap ben ik met m’n 87-jarige vader op pad gegaan op zoek naar een Fietsstad2020-bord. Ondanks dat er 14 van deze borden zijn, heb je ze niet een-twee-drie allemaal gevonden! Uiteindelijk hebben we de foto gemaakt bij het bord aan de Slaperdijk, een druk punt en ja, dan heb je bekijks! Daar sta je dan op je trapje met je oude zadel een foto van jezelf te nemen! Maar: het resultaat mag er blijkbaar zijn. Ik fiets erg graag met m’n vader op de Veluwe en omstreken en uiteraard in ons mooie Twente. Samen genieten van de prachtige plekjes die Nederland rijk is. Wat wil je nog meer?!"

Desirée wint met deze selfie

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen