Gratis energieadvies of warmtescan

Moderator^ TC January 29, 2020 204 keer bekeken 2 comments

We hebben al veel aanvragen gekregen voor de gratis warmtescans en energieadviezen op maat. De subsidie die we hiervoor beschikbaar hebben is bijna op. Wil je je nog aanmelden voor een gratis scan of advies? Dan kom je op de reservelijst. Je hoort zo snel mogelijk of we langs kunnen komen.


Wil je weten hoe jij energie - en dus geld - kunt besparen in je huis? Vraag dan een gratis warmtescan aan of een energieadvies op maat! Kies één van deze twee.

Energieadvies

Wil je energie besparen maar weet je niet goed hoe? Of wi je weten met welke maatregel je het beste kunt beginnen? Vraag dan een gratis energieadvies ter waarde van € 200. Een onafhankelijke energieadviseur komt bij je langs voor een persoonlijk advies.

De adviseur bekijkt wat in jouw huis mogelijk is: kun je je dak, gevel, vloer of ramen (beter) isoleren? Zijn zonnepanelen of een warmtepomp een optie? Je krijgt een rapport waarin alle maatregelen die voor jou interessant zijn op een rij staan. In het rapport staat ook wat het kost, hoeveel je bespaart en hoe snel je je investering terugverdient.

Let op! We hebben al zoveel aanvragen voor energieadviezen, dat we niet kunnen garanderen dat we langskomen. Wil je graag een energieadvies? Via onderstaande knop meld je je aan voor de reservelijst. Je hoor binnenkort van ons of een energieadviseur bij je langskomt. 

Aanmelden voor reservelijst van energieadvies

 

Warmtescan

Warmtefoto's of warmtescans worden steeds vaker gebruikt om te zien waar warmte weglekt uit onze huizen. De gemeente biedt een warmtescan gratis aan. Een warmtescan geeft aan waar warmte uit de woning verloren gaat en waar het zinvol is om extra isolatie aan te brengen. Dat is aangenamer, maar ook gezonder: gebrekkige isolatie kan zorgen voor vochtvorming en schimmel in muren en houtrot in vloeren en daken.

Met een warmtescan wordt je aan het denken gezet over de energiezuinigheid van je woning.

Meld je samen met je buren aan voor een warmtescan

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, kun je samen met je buren een warmtescan aanvragen. 

Het gaat als volgt:

  • Zoek minimaal acht adressen in je buurt die meedoen; 
  • Meld je aan via onderstaande link (je mag je ook aanmelden en daarna pas de adressen van de buren doorgeven). Degene die zich aanmeldt is de contactpersoon;
  • Onze energieadviseur Teun van Roekel neemt contact met je op om een afspraak te maken voor de warmtescan;
  • Iedereen krijgt na afloop de warmtescan per mail thuisgestuurd. We organiseren een avond bij één van de buren waarin we iedereen een toelichting geven op de scan. Natuurlijk kan je op deze avond ook al je vragen stellen over energiebesparing.

Waarom samen met de buren? 

Er is grote belangstelling voor de warmtescans. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken en omdat er maar een beperkte periode is waarin de we de warmtescans kunnen doen, vragen we je om je samen met je buren aan te melden. 

Voor een goede warmtescan moet er minstens 10 graden verschil zijn tussen binnen- en buitentemperatuur. En er mag geen verstoring door zonnestralen of neerslag zijn. 's Winters vroeg in de ochtend of bij bewolking zijn de omstandigheden daarom het beste. Als we in één ochtend een aantal huizen dichtbij elkaar kunnen scannen, kunnen we meer mensen helpen! 

Let op! We hebben al zoveel aanvragen voor warmtescans, dat we niet kunnen garanderen dat we langskomen. Wil je graag een warmtescans? Via onderstaande knop meld je je aan voor de reservelijst. Je hoor binnenkort van ons of een energieadviseur bij je langskomt voor de scan.   

Aanmelden voor reservelijst van warmtescan 

2  Comments

Fields with an * are required.

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Waalewijn January 29, 2020

We geven ons op voor een energiescan.

Moderator^ TC January 30, 2020

Beste Waalewijn,
Je kan je opgeven voor de energiescan door op de groene knop hierboven te klikken met 'energieadvies aanvragen'. Dan hebben we je gegevens en kunnen we contact met je opnemen voor een afspraak. ^TC

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.