Sjoerd wil de wereld een stukje schoner maken

Moderator^ SK 29-03-2021
28 keer bekeken 0 reacties

Tips en vragen van anderen

Mandy van Berkel en Bjurn Snel zijn de Schone Buurt-coaches van Veenendaal. Zij informeren inwoners actief over zwerfvuil en afvalscheiding en beantwoorden vragen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"185810"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Doe ook mee!

Veenendaal Schoon in de Lente 2021 was weer een succes! Kleuter Sjoerd van de Kuit was één van 160 fanatieke prikkers tijdens ‘Veenendaal Schoon in de Lente’ Met de inzending van zijn foto is hij één van de winnaars van de zwerfvuil-opruim-selfie wedstrijd.

Raap ook eens iets op

Erger jij je ook zo aan al die flesjes, blikjes en verpakkingen die je op straat tegenkomt? Neem dan eens een vuilniszak mee tijdens een wandeling. Of maak zo nu en dan een speciaal opruim-ommetje. Met een barbecuetang, een paar handschoenen of een echte prikstok of afvaltang hoef je je handen niet vuil te maken. Hoe klein je bijdrage ook is, samen houden we Veenendaal schoon. Wil je meer weten of wil je een opruimactie organiseren? Neem dan contact op met onze Schone Buurt-coaches Mandy en Bjurn via veenendaalschoon@veenendaal.nl

Selfie-actie

Een aantal inwoners stuurde ons leuke selfies van hun opruimacties. Dank daarvoor. We hebben persoonlijk contact met de winnaars opgenomen.

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen