Veenendaal Schoon in de Lente: doe mee!

Moderator^ SK 10-03-2021
587 keer bekeken 0 reacties

Tips en vragen van anderen

Mandy van Berkel en Bjurn Snel zijn de Schone Buurt-coaches van Veenendaal. Zij informeren inwoners actief over zwerfvuil en afvalscheiding en beantwoorden vragen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"185810"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Doe ook mee!

Van maandag 15 maart tot en met donderdag 25 maart kun je meedoen aan Veenendaal Schoon in de Lente. Slaan we weer de handen ineen om Veenendaal zwerfvuilvrij te maken? Doe mee en meld je aan. Op 20 maart staat ook de Landelijke Opschoondag op het programma.

Vanwege het enorm Veenendaals enthousiasme organiseren wij altijd twee Opschoonweken. Zo kan iedereen meedoen.

Ik meld me aan (gesloten)

Richtlijnen

Vanwege het coronavirus moeten we ons ook bij Veenendaal Schoon in de Lente houden aan de geldende richtlijnen. Op de website van Supporter van Schoon lees je waar je je aan moet houden als je je aanmeldt voor een zwerfvuil-actie.

Richtlijnen

Doe mee! 

Zet een zwerfvuilactie op, alleen, met je gezin of met maximaal één iemand uit een ander huishouden. De gemeente zorgt voor prikkers, hesjes en vuilniszakken. Natuurlijk is er voor deelnemende kinderen een klein presentje én een Zwerfie-bingokaart. Samen zorgen we voor een schoon dorp.

Deze editie kun je je aanmelden voor een ochtendronde (10-12 uur), middagronde (14-16 uur) of avondronde (18-20 uur) aanmelden. Help je mee?! 

Winnen

Omdat we dit jaar meer individueel zwerfvuil gaan opruimen, hebben we een selfie-actie. Zo kun je toch zien wie er allemaal meedoet in Veenendaal. De 5 leukste zwerfvuil-opruim-selfies winnen een Twinkeling cadeaubon. Stuur je selfie voor 30 maart 2021 naar veenendaalschoon@veenendaal.nl

We zouden het leuk vinden als je daar bij zet hoe jij andere Veenendalers oproept om je buurt schoon te houden. En misschien weet je ook wel een leuke slogan? Dan kunnen we die bij de herfst-editie van Veenendaal Schoon gebruiken.

Bekijk alvast de Zwerfie-bingo (die krijgen de kinderen)

Samen over afval praten? Bekijk de vertelplaat met spel

De zwerfie-bingo

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen