Kringloopwinkel Restore opent webwinkel

ProfielfotoModerator^ IL 15-02-2021
157 keer bekeken 0 reacties

Tips en vragen van anderen

Mandy van Berkel en Bjurn Snel zijn de Schone Buurt-coaches van Veenendaal. Zij informeren inwoners actief over zwerfvuil en afvalscheiding en beantwoorden vragen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"185810"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Doe ook mee!

Vanaf februari heeft Kringloopwinkel Restore aan de Groeneveldselaan een webwinkel geopend. De komende periode is de kringloopwinkel door de coronamaatregelen nog niet te bezoeken. Daarom is er voor gekozen een webwinkel in te richten.

Iedere dag staan er nieuwe producten online op www.restorekringloop.eu.

Bestellen, betalen en afhalen

Zie je een leuk artikel? Je kunt dit dan bestellen en afrekenen via iDEAL.
Je kunt je bestelling op vertoon van je betalingsbewijs afhalen bij de kringloopwinkel Restore van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Marktplaats

Naast de webwinkel is Restore ook op Marktplaats actief met nog meer interessante goederen.

Herbruikbare spullen brengen

Vanaf februari kunnen herbruikbare spullen weer gebracht worden aan de achterzijde van de kringloopwinkel Restore.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen