Team Clean verwelkomt 50e opruimer

Moderator^ SK 15-02-2021
141 keer bekeken 0 reacties

Tips en vragen van anderen

Mandy van Berkel en Bjurn Snel zijn de Schone Buurt-coaches van Veenendaal. Zij informeren inwoners actief over zwerfvuil en afvalscheiding en beantwoorden vragen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"185810"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Doe ook mee!

Wat een mijlpaal voor zwerfafval-opruimploeg Team Clean! Afgelopen week schreef het 50e lid zich bij het team in. Tjeerd de Vries, initiatiefnemer van Team Clean, bracht Helene Kalkman namens het team en de gemeente een heerlijke taart van De Bombardon om haar inschrijving te vieren.

De 50 leden van Team Clean ruimen vooral in hun eigen woonomgeving zwerfafval op. Het afgelopen jaar plukten ze ruim 18.000 blikjes, 500 lachgaspatronen en ontelbare snoeppapiertjes en koekverpakkingen uit de bermen en perken in Veenendaal. Tijdens de coronaperiode troffen ze bovendien heel veel mondkapjes, wegwerphandschoenen en -zakdoekjes aan.

Meedoen? 

Wil je ook meehelpen? Team Clean heeft een eigen app, waar opruimacties op verschijnen. Daarna kun je inschrijven en meedoen. Bovendien staat op vrijdag 19 februari weer een gezamenlijke zwerfvuil-actie op het programma met Team ZAAP uit Rhenen, om samen de bermen van de Cuneraweg op te schonen.

Aanmelden voor Team Clean kan bij Tjeerd de Vries via tjdevries@casema.nl 

50e lid voor Team Clean

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen