10 vragen over klimaatadaptie

Moderator^ SK 19-01-2021
139 keer bekeken 0 reacties

Vraag het onze regenwateradviseurs

Lanny Olie en Renee Kleijn zijn de regenwateradviseurs van Veenendaal. Zij weten alles over afkoppelen en vergroenen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"185851"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle vragen of stel zelf een vraag via ons forum 

Doe ook mee!

Klimaatadaptatie is hoe we onze omgeving kunnen aanpassen aan klimaatveranderingen. Als gemeente zijn we hier druk mee bezig, voor de toekomst van ons allemaal. We zijn daarom benieuwd naar je ervaringen met onze informatie over klimaatadaptie.

Het klimaat verandert in een rap tempo, dat merken we allemaal. Denk bijvoorbeeld aan steeds meer harde regenbuien die zorgen voor wateroverlast, versteende omgevingen die veel warmte vasthouden en hittegolven die zorgen voor uitdroging van de natuur. Om er voor te zorgen dat dit in de toekomst afneemt, is het belangrijk dat er maatregelen genomen worden.

Hoe ervaar jij onze informatievoorziening?

Ook in 2020 werkte de gemeente aan klimaatadaptie. Zo konden inwoners een regenton kopen die kosteloos werd aangesloten, werden huizen en straten afgekoppeld van het vuilwaterriool en informeerden we inwoners wat ze kunnen doen om het klimaat meer ruimte te geven. Heb je die informatie voorbij zien komen of juist niet? Help ons door 10 korte vragen in te vullen. Onder de inzenders verloten we een mooie gieter. 

Naar de 10 vragen

Blad in regenpoel
Blad in regenpoel

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen