Natuurwandelingen door IVN

Moderator^ TC 22-09-2020
119 keer bekeken 0 reacties

Praat mee!

Wil je wat weten bijvoorbeeld tuininrichting, onkruidbestrijding of bijvriendelijke bloemen?  Op dit forum vind je misschien al een antwoord.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"210368"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle vragen of stel zelf een vraag via ons forum

Doe ook mee!

Van maandag 5 tot en met donderdag 8 oktober organiseert IVN natuurwandelingen. Op maandag t/m woensdag is er een wandeling op Diddersgoed, op donderdag kan je meegaan met een rondleiding door IVN moestuin De Duiventoren. Meld je vooraf aan!

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen is de maximale groepsgrootte 4 personen. 

Natuurwandeling op Diddersgoed 

De wandelingen op Diddersgoed zijn op maandag, dinsdag en woensdag van 14.00 uur tot 15.30 uur. Meld je vooraf aan bij Gerrit van Leeuwen van IVN. Stuur een mail naar gerritvl70@gmail.com.
In verband met de coronamaatregelen is er beperkt plaats. Meld je dus snel aan, want vol=vol. 

Rondleiding bij IVN moestuin de Duiventoren

IVN Veenendaal-Rhenen heeft sinds 2019 een grote moestuin waar op biologische wijze diverse groenten, kruiden en bloemen gekweekt worden. Tijdens de rondleiding krijg je een indruk wat er voor nodig is om van zaadje uit te groeien tot de maaltijd op je bord of het boeket in je vaas.

De rondleiding is op donderdag 8 oktober van 14.00 uur tot 15.30 uur. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen is de rondleiding in twee groepen, van maximaal 3 deelnemers per groep. Er is dus beperkt plek. De Locatie is Oude Veensegrindweg Rhenen, ter hoogte van nr 13. Wi je mee? Stuur een mail naar Dorthy Reijn van IVN: d.reijn@xs4all.nl.  

Let op: in verband met corona vragen we je om tijdens de rondleiding in de natuurtuin een mondkapje dragen.

Coronamaatregelen

Aangemeld? Houd je tijdens de wandelingen ook aan de coronamaatregelen: 
- Houd 1,5 meter afstand van elkaar; 
- Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen;
- Was je handen regelmatig;
- Neem bij de rondleiding in de moestuin een mondkapje mee. 
 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen