IVN Klimaatcursus: De Groene Verandering

Moderator^ SK 14-09-2020
73 keer bekeken 0 reacties

Praat mee!

Wil je wat weten bijvoorbeeld tuininrichting, onkruidbestrijding of bijvriendelijke bloemen?  Op dit forum vind je misschien al een antwoord.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"210368"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle vragen of stel zelf een vraag via ons forum

Doe ook mee!

Als je benieuwd bent naar de link tussen mens en klimaat en naar hoe wij zelf een verschil kunnen maken voor onze planeet, dan is de cursus De Groene Verandering misschien wat voor jou!

In de cursus wordt klimaatverandering in een breed perspectief geplaatst met verbanden tussen klimaat, natuur en duurzaamheid. Naast informeren heeft deze cursus het doel om mensen te activeren door ze handvatten te bieden om zelf in actie te komen. Je gaat met kennis over de ecologische voetafdruk, klimaatcommunicatie en klimaatrechtvaardigheid zelf een actieplan opstellen. Aan het eind van de cursus heb je een stevige dosis kennis, inspiratie en vaardigheden om met een positieve, duurzame houding jouw omgeving te beïnvloeden.

Voor wie?

De cursus is geschikt voor iedereen, dus je hoeft geen voorkennis over het klimaat te hebben. Het enige wat je nodig hebt is de motivatie om samen te leren en een steentje bij te dragen aan het behoud van onze planeet. De bijeenkomsten zullen plaatsvinden in Ede en in Veenendaal. De eerste bijeenkomst op 6 oktober geeft een inleiding over klimaatverandering en hoe de cursus in elkaar steekt. De cursus wordt gehouden op locatie in Ede en Veenendaal in de maanden november 2020 en januari tot maart 2021.

Meld je aan

Maximum aantal deelnemers: 15

Kosten: € 60,00 (IVN-leden € 50,00)

Aanmelden en meer informatie over deze cursus: 
Ida Marsman (imarsman@xs4all.nl) en Lia Hemerik (lia.hemerik@wur.nl)

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen