Subsidies Waterschap Vallei en Veluwe

325 keer bekeken 0 reacties

Bekijk de mogelijkheden

Mooie projecten komen tot stand doordat de juiste partijen en enthousiaste mensen de schouders onder een initiatief zetten. Voor de uitvoering hiervan is natuurlijk budget nodig.

Heb jij een initiatief dat in het verlengde ligt van de taken en het werk van het waterschap en onze steun verdient? En helpt het om ontwikkelingen op het gebied van klimaatadaptatie in het stedelijk gebied te stimuleren? Wij dragen er graag aan bij met een subsidie van maximaal € 15.000,-- Zo kunnen we er samen voor zorgen dat we het vaak versteende stedelijk gebied klimaatbestendiger maken en leefbaarder voor de toekomst.

Subsidies

Het waterschap is maatschappelijk partner in haar werkgebied. Lokale initiatieven en activiteiten stimuleren we dan ook graag. Zo kunnen we samen het waterbewustzijn van inwoners vergroten. Er zijn vier soorten subsidies waar je als inwoner, bedrijf of (land) eigenaar gebruik van kan maken.

Op de website van Waterschap Vallei en Veluwe lees je meer.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen