De duurzame stappen van VvE De Binnenhof

Moderator^ TC 19-11-2020
123 keer bekeken 0 reacties
Bij het energieloket krijgen we heel veel vragen binnen. Soms willen we een vraag niet alleen beantwoorden, maar juist ervaringen van andere inwoners ophalen.

Tips en vragen van anderen

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Tips en vragen van anderen","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"187263"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle vragen of stel zelf je vraag in het forum

Doe ook mee!

Wat kan je als VvE doen om je appartementencomplex comfortabeler en duurzamer te maken? Harry van der Schot, voorzitter van VvE De Binnenhof in Petenbos-oost vertelt ons graag wat zij hebben gedaan! Zijn belangrijkste tip: begin met isoleren.

Harry van der SchotHarry  vertelt in onderstaande video wat zij de afgelopen jaren hebben bereikt: maar liefst 78 kozijnen zijn vervangen, alle algemene ruimten hebben LED verlichting en de nieuwe dakbedekking geeft een betere isolatie. Het gebouw is hierdoor aangenamer geworden. 

De bewoners zijn blij. Zo ervaren zij minder geluidsoverlast door het isolerende HR++ en HR+++ glas. En hierdoor hoeven ze ook minder te stoken. En de VvE is nog niet klaar: voor volgend jaar staan alweer nieuwe werkzaamheden gepland om te verduurzamen. Bekijk het verhaal van Harry hieronder (klik op de afbeelding om het filmpje in Youtube te bekijken). 

Klik op de foto om de video op Youtube te bekijken
Bekijk de video op Youtube

Meer weten?

Hieronder vind je meer informatie over het energiebesparings-programma 2015-2019 van VvE De Binnenhof. Hier verwijst Harry ook naar in de video.
Benieuwd wat andere VvE's hebben gedaan aan verduurzaming? Op de website van de RES regio Foodvalley lees je ook verhalen van andere VvE's in de regio. 

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen