Kenniskring Duurzame VvE’s Foodvalley

Moderator^ TC 15-08-2019
1083 keer bekeken 0 reacties
Bij het energieloket krijgen we heel veel vragen binnen. Soms willen we een vraag niet alleen beantwoorden, maar juist ervaringen van andere inwoners ophalen.

Tips en vragen van anderen

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Tips en vragen van anderen","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"187263"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle vragen of stel zelf je vraag in het forum

Doe ook mee!

Uitnodiging voor de feestelijke en officiële start van de Kenniskring Duurzame VvE’s Foodvalley. De bijeenkomst is op 25 september in De Basiliek. Meld u aan!

De bijeenkomst is op 25 september in De Basiliek, Wiltonstraat 56, Veenendaal
Er is een middag en een avondsessie (inhoudelijk gelijk)
Middagsessie: 15.30 – 18.00 uur
Avondsessie: 18.30 – 21.00 uur

Waarom een Kenniskring? 

Sinds 2016 zijn de energieloketten van de samenwerkende gemeenten in de regio Foodvalley (Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen) dé vraagbaak voor inwoners voor energie besparen en verduurzamen. Samen met energieadviseurs en samenwerkende renovatiebedrijven ontzorgen zij woningeigenaren bij het uitvoeren van verduurzamingsmaatregelen. Deze gemeentelijke energieloketten kunnen ook VvE’s op weg helpen met verduurzamen. 

Uitwisselen van ervaringen 

Het proces van verduurzamen is ingewikkeld en VvE’s blijken behoefte te hebben aan ondersteuning. Ook komen ze graag in contact met andere VvE’s voor het uitwisselen van ervaringen. In april 2019 is daarom het kennisnetwerk ‘Kenniskring Duurzame VvE’s Foodvalley’ opgericht. In het kennisnetwerk zitten gemeenten, energieloketten, VvE procesbegeleiders, VvE beheerders, Bouwadviesbedrijven en EPA-W adviseurs én (koploper) VvE’s uit deze regio. Dit om ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren en best practices beschikbaar te stellen. 


Komt u ook naar de start? 

U bent welkom op woensdag 25 september tussen 15.30 en 21.00 uur. U kunt naar keuze een middag- of een avondsessie bijwonen. Beide programmadelen zijn identiek en gratis toegankelijk, ook als uw VvE niet lid is van de kenniskring. De bijeenkomst is in “De Basiliek”, Wiltonstraat 56, 3905 KW in Veenendaal. 
 

Uw behoefte staat centraal! 

Als Kenniskring staat kennisdelen en ervaringen uitwisselen voorop. Daarom zijn we zeer benieuwd naar uw concrete behoefte. Help ons mee het programma van 25 september vorm te geven door via onze enquête uw wensen kenbaar te maken.  

Aanmelden, enquête en aansluiten bij de Kenniskring 

Kijk op de website van de Kenniskring voor meer informatie en aanmelden
 
Voor meer informatie over de Kenniskring 
Yvonne Kleefkens 
T: 0650 677 619 
E: Yvonne.kleefkens@valleienergie.nl 

U kunt ook contact opnemen met de gemeente via 0318-538 538 of info@veenendaal.nl

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen