Reinaerde krijgt bronzen certificaat Milieuthermometer Zorg

Moderator^ TC 20-02-2020
386 keer bekeken 0 reacties

Tips en vragen van anderen

Onze energiemanager krijgt veel vragen van organisaties en clubs over verduurzaming. Bekijk de vragen en tips.

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"186011"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle vragen of stel zelf een vraag via ons forum

 

Doe ook mee!

Reinaerde, zorginstelling voor mensen met een beperking, heeft deze week een bronzen certificaat van de Milieuthermometer Zorg ontvangen. Dit hebben ze gekregen voor het verduurzamen van zes locaties, waaronder hun locatie in Veenendaal. Wethouder Marco Verloop heeft het certificaat uitgereikt.

Reinaerde heeft verduurzaamd door onder andere het aanbrengen van LED-verlichting, installeren van zuinige CV-ketels, inkopen van groene energie en het opstellen van een duurzaam meerjaren onderhoudsplan.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen