Trefpunt#Duurzaam en Veenendaal 4Fair 7 mei weer open

28-04-2021
74 keer bekeken 0 reacties

Wij werken samen met inwoners en ondernemers aan een duurzame toekomst. Als huiseigenaar kun je veel energie besparen en daarmee geld verdienen. Op een investering in dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dubbel glas kun je maar liefst een rendement tot ca. 9% behalen, oftewel laat je geld voor je werken!

Tips en vragen van anderen

Bij het energieloket krijgen we heel veel vragen binnen. Soms willen we een vraag niet alleen beantwoorden, maar juist ervaringen van andere inwoners ophalen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":true,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"172179"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle vragen of stel zelf een vraag via ons forum

Doe ook mee

Lees meer over energie besparen en het energiezuinig maken van je woning. We hebben inspirerende voorbeeldverhalen van Veenendalers die al succesvol energie besparen. Je kunt ook een warmtescan voor je woning aanvragen.

Vanwege de lockdown zijn het Trefpunt en Veenendaal4Fair tijdelijk gesloten geweest. Vanaf vrijdag 7 mei gaan we weer open!

Wil je je huis energiezuinig maken, maar weet je niet precies hoe je dit het beste kunt doen? De Energieambassadeurs van het Trefpunt geven je graag meer informatie. Ook kun je er verschillende (isolatie)materialen en apparaten bekijken waarmee je je huis energiezuiniger kunt maken.

Openingstijden

Je vindt Trefpunt#Duurzaam in het overdekte winkelcentrum van Veenendaal (Passage 24). Het Trefpunt is in eerste instantie alleen open op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Later ook weer op donderdagen. Er mag maar één bezoeker per keer naar binnen. Om te voorkomen dat je niet naar binnen kunt, vragen we je om vooraf een afspraak te maken. Stuur een mail naar trefpunt@valleienergie.nl en laat weten wanneer je langs zou willen komen. Ook is het handig als je alvast laat weten welke vraag je hebt. In het Trefpunt moet je zoals in iedere winkel een mondkapje dragen, op de gesprekstafel staan spatschermen, zodat daar de mondkapjes af kunnen.

DuZa4Fair; duurzame producten op één plek

Eindelijk kunnen we weer bezoekers ontvangen!. We hebben nog meer eerlijke, duurzame en verantwoorde artikelen ingekocht. Maar ook heeft de locatie een nieuwe uitstraling gekregen. Fris en overzichtelijk zijn de producten opgesteld. Echt een aanrader om eens binnen te stappen en laat u informeren over de veelheid aan leuke cadeautjes en praktische gebruiksartikelen. Maar vooral. Wij kunnen u het verhaal vertellen achter die bijzondere en met zorg geselecteerde producten.

Vandaar ook dat het tijd werd voor een andere naam: DuZa4Fair. Duurzame zaken van Veenendaal4Fair. Op deze locatie zult u verrast worden welke leuke, interessante duurzame producten er te koop zijn. Vraag ook naar de mogelijkheden om een leuk cadeautje te bestellen.

De pop up store zal elke vrijdag en zaterdag geopend zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

Openingsactie: 20% korting op alle artikelen. Alleen op vrijdag 7 en zaterdag 8 mei. Toch mooi meegenomen als u op zoek bent naar een leuk Moederdag cadeautje.

Ook energie-ambassadeur worden?

Energie-ambassadeurs zijn vrijwilligers die een uitgebreide training hebben gevolgd over het energiezuinig maken van woningen. Wil je ook energieambassadeur worden? We zoeken mensen die één of meerdere dagdelen inwoners willen helpen in het Trefpunt. Interesse? Stuur dan een mail naar: trefpunt@valleienergie.nl

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen