Climate Challenge: duurzame inspiratie in de provincie

05-11-2020
82 keer bekeken 0 reacties

Tips en vragen van anderen

Bij het energieloket krijgen we heel veel vragen binnen. Soms willen we een vraag niet alleen beantwoorden, maar juist ervaringen van andere inwoners ophalen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":true,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"172179"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle vragen of stel zelf een vraag via ons forum

De Utrechtse Klimaatweken zijn in volle gang. Zo is er de Climate Challenge, waarin Utrechtse gemeenten elkaar uitdagen om te laten zien hoe zij bezig zijn met energiebesparing en duurzame energie opwek. Benieuwd wat onze ‘buren’ doen? Bekijk hun filmpjes!

Bekijk de #ClimateChallenge filmpjes.

Zo vertelt Bunnik over hun warmtescans, Eemnes en Leusden vertellen over de verduurzaming van hun gebouwen en er wordt volop geprofiteerd van zonne-energie in onder andere Rhenen, De Ronde Venen en De Bilt. Wethouder Yolan Koster van Montfoort neemt je mee naar huis en vertelt hoe zij haar eigen huis heeft verduurzaamd!

Benieuwd wat onze Veense wethouder Marco Verloop deelt? Je hoort het maandag 9 november!

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen