Pop-up store #bétergeschikt is open!

05-11-2020
183 keer bekeken 0 reacties

Tips en vragen van anderen

Bij het energieloket krijgen we heel veel vragen binnen. Soms willen we een vraag niet alleen beantwoorden, maar juist ervaringen van andere inwoners ophalen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":true,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"172179"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle vragen of stel zelf een vraag via ons forum

Pop-up store #bétergeschikt is nu geopend in het Trefpunt #duurzaam. Kom donderdag, vrijdag of zaterdag langs tussen 10 uur en 16 uur in de Corridor (Passage 24). De vrijwilligers van Veenendaal4Fair staan voor je klaar!

Houd rekening met de coronamaatregelen: draag een mondkapje en houd afstand. Is het druk? Kom dan op een later moment terug. Dank je wel! #samensterk

In de pop-up store staan leuke en verrassende cadeaus. Allemaal duurzaam en circulair! Bijvoorbeeld drinkflessen uit reststromen van rietsuikerproductie; lampen, prullenbakjes en statafels van karton van festivals; sokken gemaakt van visnetten uit oceanen; kaarsen van bijen- en koolzaadwas en nog veel meer!

De vrijwilligers van Veenendaal4Fair vertellen je graag de verhalen achter de producten. Ze laten je zien dat voor veel spullen en verzorgingsproducten er een duurzaam alternatief is: beter geschikt dus!

Op zoek naar leuke (december)cadeautjes met een goed verhaal? Kom langs!

Pop-up store #bétergeschikt vind je in het Trefpunt #duurzaam. Je kan hier ook terecht voor advies hoe je je huis kunt verduurzamen. Teun van Roekel van het Energieloket is op vrijdag aanwezig voor al je vragen. Binnenkort zijn onze energie-ambassadeurs iedere donderdag, vrijdag en zaterdag voor advies! Hierover later meer.

 

Welkom bij Trefpunt Duurzaam en popupstore

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen