Online rondleiding bij DEVO

05-10-2020
71 keer bekeken 0 reacties

Tips en vragen van anderen

Bij het energieloket krijgen we heel veel vragen binnen. Soms willen we een vraag niet alleen beantwoorden, maar juist ervaringen van andere inwoners ophalen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":true,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"172179"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle vragen of stel zelf een vraag via ons forum

Benieuwd hoe Energiehuis DEVO duurzame energie opwekt voor Veenendaal-oost? Bekijk de online rondleiding!

bekijk de rondleiding op Youtube
Klik op de afbeelding om de rondleiding op Youtube te bekijken


DEVO is warmteleverancier van een lokaal warmtenet voor Veenendaal-oost. Het systeem van DEVO werkt op basis van warmte-/koudeopslag in de bodem gecombineerd met warmtepompen en warmtekracht. Door warmte en koude op te slaan in de bodem, kunnen huizen verwarmd en gekoeld worden. Op deze manier kunnen wij met z’n allen de uitstoot van CO2 met circa 50% verminderen t.o.v. woningen die verwarmd worden met aardgas. Zo draagt je woning hierdoor minder bij aan de opwarming van de aarde en is dus ook voordelig voor het milieu!

Meer weten? Kijk op de website van DEVO

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen