Vraag een gratis warmtescan aan!

01-10-2020
2020 keer bekeken 4 reacties

Wij werken samen met inwoners en ondernemers aan een duurzame toekomst. Als huiseigenaar kun je veel energie besparen en daarmee geld verdienen. Op een investering in dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dubbel glas kun je maar liefst een rendement tot ca. 9% behalen, oftewel laat je geld voor je werken!

Lees meer over energie besparen en het energiezuinig maken van je woning. We hebben inspirerende voorbeeldverhalen van Veenendalers die al succesvol energie besparen. Je kunt ook een warmtescan voor je woning aanvragen.

Tips en vragen van anderen

Bij het energieloket krijgen we heel veel vragen binnen. Soms willen we een vraag niet alleen beantwoorden, maar juist ervaringen van andere inwoners ophalen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":true,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"172179"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle vragen of stel zelf een vraag via ons forum

Benieuwd hoe goed jouw huis geïsoleerd is? Vraag een gratis warmtescan aan! Er zijn voor dit seizoen nog een paar plekken beschikbaar. Dus wil je een warmtescan van je huis, meld je dan snel aan!

Is jouw huis gebouwd voor 2000, dan kan je een gratis warmtescan aanvragen. Op de warmtescan zie je welke delen van je huis (muren, ramen, voordeur, dak) wel en niet goed geïsoleerd zijn. Zo kun je gerichte keuzes maken in het isoleren van je huis. 

Vraag de gratis warmtescan aan

Vraag de scan samen met je buren aan 

Omdat we zoveel mogelijk Veenendalers willen helpen, vragen we je om de scan samen met je buren aan te vragen. Dan kunnen we in korte tijd zoveel mogelijk mensen van een warmtescan voorzien. 
Voor het maken van de warmtescan moet het koud en droog zijn, met weinig zonneschijn. Pas dan kunnen we een goede scanfoto maken. Daarom kan het even duren voordat we angskomen voor de scan. 

Wil je een breder advies dan alleen isolatie?

Vraag dan een gratis energieadvies aan. Let op: je kan kiezen voor óf een warmtescan óf een energieadvies. Beide is niet mogelijk. Twijfel je wat voor jou het meest waardevol is? Neem dan contact op met Teun van Roekel  via energieloket@veenendaal.nl of 06 10 73 12 61 (ma-vrij 9.00-21.00 uur, za 9.00-15.00 uur). 

 

voorbeeld van warmtescan

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

4  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Vogel 01-10-20 om 19:13

Vandaag brief ontvangen en documentatie over duurzaam wonen. Wij waren enthousiast en wilden ons aanmelden voor een warmtescan. Helaas in de folder staat dat deze gratis is voor huizen ouder dan 2000, echter op de site om aan te melden staat dat dit aangepast is voor woningen voor 1990 gebouwd. Jammer dat deze mail verstuurd is en dan pas op de site een melding staat. 

Moderator^ TC 02-10-20 om 13:31

Hallo Vogel,

We hebben hier meer reacties/vragen over gekregen. We hebben het jaartal weer aangepast naar 2000!

ToN van Ewijk 12-12-20 om 9:25

Ik wil graag een warmtescan

Moderator^ TC 14-12-20 om 14:17

Beste Ton van Ewijk, via de link in het bericht kan je een warmtescan aanvragen. Zo krijgt onze energieadviseur direct je gegevens die nodig zijn voor de warmtescan. ^JR

 

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen