Trefpunt #Duurzaam is open

24-09-2020
238 keer bekeken 0 reacties

Tips en vragen van anderen

Bij het energieloket krijgen we heel veel vragen binnen. Soms willen we een vraag niet alleen beantwoorden, maar juist ervaringen van andere inwoners ophalen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":true,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"172179"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle vragen of stel zelf een vraag via ons forum

Tijdens het winkelen even langslopen voor energieadvies? Dat kan: Trefpunt #duurzaam is geopend! Vanaf 23 oktober kan je iedere vrijdag binnenlopen tussen 10 uur en 14 uur. Je vindt het Trefpunt in het centrum (Passage 24), tegenover automatenwand Appeltje-Eitje.

Wil je zien welke energiebesparende producten en oplossingen je kunt toepassen in jouw woning? Bekijk verschillende isolatiematerialen, energiezuinige ventilatiesystemen, warmtepompen, energiezuinige verlichting en zonnepanelen. De energie-ambassadeurs in het Trefpunt geven je graag advies over energiebesparende maatregelen en het opwekken van energie. De energie-ambassadeurs helpen je ook met praktische (kleine) tips hoe je jouw energieverbruik in de hand kan houden. Ook bedrijven en maatschappelijke instellingen kunnen langskomen voor tips en advies.

Openingstijden 

Vanaf 23 oktober kan je iedere vrijdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur binnen lopen bij het Trefpunt #duurzaam. Dit zijn de tijdelijke openingstijden in verband met de coronamaatregelen. In de toekomst verwachten we vaker en langer open te zijn! 

Word ook energie-ambassadeur

Wil je zelf als energie-ambassadeur Veenendalers adviseren bij hun duurzame keuzes in het Trefpunt? We zoeken vrijwilligers die één of meerdere dagdelen inwoners willen adviseren in Trefpunt #duurzaam. Meer informatie over de vacature voor energie-ambassadeur

Ook gastvrouwen en gastheren gezocht

Of wilt u Veenendalers welkom heten in het Trefpunt, afspraken maken en belangstellenden doorverwijzen? Wij zoeken ook gastvrouwen/gastheren! Lijkt u dit leuk? Neem dan contact op met Wim Bakker van Veenendaal4Fair, via 06 2542 0681 of mail: info@veenendaal4fair. Ervaring is niet nodig, wel enthousiasme!

Bekijk zonnepanelen, warmtepompen en meer in het Trefpunt

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen