Word energie-ambassadeur!

17-09-2020
536 keer bekeken 0 reacties

Wij werken samen met inwoners en ondernemers aan een duurzame toekomst. Als huiseigenaar kun je veel energie besparen en daarmee geld verdienen. Op een investering in dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dubbel glas kun je maar liefst een rendement tot ca. 9% behalen, oftewel laat je geld voor je werken!

Lees meer over energie besparen en het energiezuinig maken van je woning. We hebben inspirerende voorbeeldverhalen van Veenendalers die al succesvol energie besparen. Je kunt ook een warmtescan voor je woning aanvragen.

Tips en vragen van anderen

Bij het energieloket krijgen we heel veel vragen binnen. Soms willen we een vraag niet alleen beantwoorden, maar juist ervaringen van andere inwoners ophalen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":true,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"172179"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle vragen of stel zelf een vraag via ons forum

Heb jij passie voor duurzame oplossingen en vind je het belangrijk dat we energiezuinig omgaan met de wereld? En wil jij Veenendalers helpen bij het maken van duurzame keuzes? Dan zoeken we jou voor het Trefpunt #duurzaam! Meld je aan als vrijwilliger.

WelkomTrefpunt duurzaamNa een leuke en leerzame training ben jij perfect toegerust om Veenendalers te adviseren duurzaam te denken en te doen. Jij weet samen met hen een “reis” door hun woning te maken en advies te geven waar en hoe zij minder energie kunnen verbruiken en daardoor ook dus minder kosten maken. Maar ook adviseer je mensen hoe zij hun huis kunnen verduurzamen of vertel je welke financieringsmogelijkheden er zijn. Uiteraard hoef je geen specialist te zijn, je enthousiasme is belangrijk. Je bemant één of meerdere dagdelen ons Trefpunt #duurzaam in het centrum van Veenendaal (Passage 24). 

Als energie-ambassadeur ga je aan de slag bij ValleiEnergie. Vallei Energie werkt nauw samen met gemeente Veenendaal, het Energieloket, Patrimonium Woonservice en de Veenendaalse Woningstichting.

Wat bieden wij? 

  • een gratis opleiding tot energie ambassadeur;
  • enthousiaste collega’s en een prettige werkplek;
  • begeleiding in jouw werk als energie ambassadeur;
  • regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten en bijscholing;
  • en mag je rekenen op waardering en een goed gevoel!

Wat bied jij?

  • je bent geïnteresseerd in energie besparen;
  • je bent sociaal en gaat graag met mensen om;
  • je kunt goed luisteren en weet wat de mogelijkheden zijn;
  • je hebt enige affiniteit met installaties en/of bouwkunde voor thuis 

Dat ben ik! 

Herken jij jezelf in bovenstaande stuur dan een e-mail waarin je uitlegt wie je bent en waarom je dit wilt doen. Stuur deze samen met je CV naar: angelique.ottens@valleienergie.nl

Meer informatie?

Neem dan contact op met Angelique Ottens via telefoonnummer 06-38351304 of stuur een mail naar angelique.ottens@valleienergie.nl.
 

Johan en Hannie zijn al energie-ambassadeurs
Johan en Hannie zijn al energie-ambassadeur in het Trefpunt #duurzaam

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen