Krijg een gratis energieadvies!

29-07-2020
486 keer bekeken 0 reacties

Tips en vragen van anderen

Bij het energieloket krijgen we heel veel vragen binnen. Soms willen we een vraag niet alleen beantwoorden, maar juist ervaringen van andere inwoners ophalen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":true,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"172179"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle vragen of stel zelf een vraag via ons forum

Benieuwd hoe duurzaam jouw huis is en hoe je energie kunt besparen? Vraag een gratis energieadvies aan! Een onafhankelijke energieadviseur komt bij je langs voor een advies op maat.

"Kan ik beter eerst investeren in zonnepanelen of in verdere isolatie van mijn huis? Welke stappen kan ik nu al nemen om mijn huis voor te bereiden op aardgasvrij? En zijn er makkelijke, kleine aanpassingen waarmee ik direct al energie en geld kan besparen?" 

Benieuwd naar een antwoord op deze - of andere - energievragen? Vraag dan een energieadvies aan. Onze energieadviseur komt bij je langs en geeft advies dat past bij jouw situatie en jouw huis. 

Vraag een gratis energieadvies aan. 

 

Verrassend advies
Een energieadviseur kan soms verrassende adviezen geven, waar je zelf niet op zou komen. Veenendaler Adrie Joosse was blij verrast met het bijzondere advies. Lees het verhaal van Adrie

 

Vooral benieuwd naar isolatie? Kies voor een warmtescan

Benieuwd hoe goed jouw huis geïsoleerd is? In het najaar is het weer mogelijk een gratis warmtescan aan te vragen via deze website. Er wordt dan een scanfoto van de buitenkant van je huis gemaakt, waarin 'warmtelekken' zichtbaar worden. Het scannen is in verband met  de buitentemperatuur in het najaar pas weer mogelijk.
Kies voor óf een gratis energieadvies óf een gratis warmtescan. Beide is niet mogelijk. Wil je advies of je beter kan kiezen voor een warmtescan of energieadvies? Neem contact op met energieadviseur Teun van Roekel via 06 10 73 12 61 (ma-vrij 9.00-21.00 uur, za 9.00-15.00 uur) of via e-mail.

Ook je tuin verduurzamen? 

Onze regenwateradviseurs geven ook gratis advies hoe jij duurzamer om kan gaan met regenwater in je tuin. Meer weten over afkoppelen? Kijk hier. Of mail onze regenwateradviseurs

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen