RES Webinar

14-04-2021 148 keer bekeken 0 reacties

Begin

22-04-2021 om 19:00

Einde

22-04-2021 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

22 april is er een webinar van de Regionale Energiestrategie Foodvalley.

Komt u ook? Meldt u zich aan bij res@regiofoodvalley.nl. U ontvangt dan informatie zodat u mee kunt doen. U kunt het webinar volgen via uw computer, tablet of smartphone.

Regio Foodvalley wil in 2050 energieneutraal zijn: evenveel energie opwekken als gebruiken. Daarom gaan we meer duurzame energie opwekken. Tot 2030 kan dat vooral met zonne- en windenergie. Ook zoeken we naar warmtebronnen om onze huizen en gebouwen te verwarmen. Hoe en waar dat in de regio zou kunnen staat in een regioplan: de Regionale Energiestrategie Regio Foodvalley.
Als er mogelijk een zonneproject of windmolen komt in de omgeving van uw woning of werkplek, dan roept dat natuurlijk vragen op zoals: “Waar gaat dat gebeuren? Wanneer? Welke gevolgen heeft dat voor mij? Ga ik er hinder van ondervinden? Wie gaat ervan profiteren?”.

Wilt u hier meer over weten, kom dan naar het webinar. We leggen graag uit wat er in het regioplan staat en beantwoorden zoveel mogelijk vragen.

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen