Informatieavond: een aardgasvrij en duurzaam Veenendaal

December 18, 2019 1630 keer bekeken 0 comments

Start

2020-01-20 at 18:00

End

2020-01-20 at 21:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Het komend jaar maakt de gemeente een plan om per wijk (of delen van een wijk) van het aardgas af te gaan. Wilt u weten wat dit voor u betekent? Of bent u geïnteresseerd in het verduurzamen van uw woning ? Kom dan op maandag 20 januari 2020 naar deze informatieavond.

Experts geven u vrijblijvend advies over duurzame oplossingen voor uw huis. Denk aan energie, isolatie, zonnepanelen, groene daken, afkoppelen van regenwater, waterpompen, warmtescans en meer! 

Tussen 18.00 en 21.00 uur kunt u inlopen in de hal van het gemeentehuis. Tot 19.00 uur staat er een lekker kopje soep voor u klaar (op=op).

Hoe aardgasvrij?

Om 19.00 uur is er een plenaire bijeenkomst in de Raadzaal. In het komend jaar maakt de gemeente een plan om per wijk (of delen van een wijk) van het aardgas af te gaan. Laat u informeren, stel uw vragen en geef aan wat u belangrijk vindt voor Veenendaal.

Kom ook!

Datum: maandag 20 januari 2020

Tijdstip: Inloop van 18.00  uur tot 21.00 uur 

Plenair deel in raadzaal: 19.00 uur tot 20.00 uur

Locatie: Hal gemeentehuis, Raadhuisplein 1

Toegang is gratis. Graag vooraf aanmelden via marian.van.wakeren@veenendaal.nl 

Denk mee!

Uw mening is van belang. Daarom vragen we u mee te denken in de komende periode. Tijdens de informatieavond kunt u zich aanmelden voor de klankbordgroep. Kunt u niet komen, wilt u wel meedenken?  Meld u zich dan aan via marian.van.wakeren@veenendaal.nl. 

Regionale Energiestrategie

In de Regionale Energiestrategie (RES) onderzoeken we voor de Regio Foodvalley (voor acht gemeenten: Nijkerk, Barneveld, Ede, Wageningen, Rhenen, Ede, Renswoude en Veenendaal) de mogelijkheden voor het opwekken van duurzame energie op land. De RES is een manier om samen te werken aan de energietransitie. Meer informatie over de RES vindt u op https://www.regiofoodvalley.nl/programma/energietransitie.

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie settings