FABLAB workshop: maak papier van oud papier

Moderator^ TC 22-09-2020
91 keer bekeken 0 reacties

Tips en vragen van anderen

Mandy van Berkel en Bjurn Snel zijn de Schone Buurt-coaches van Veenendaal. Zij informeren inwoners actief over zwerfvuil en afvalscheiding en beantwoorden vragen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"185810"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Doe ook mee!

Leer bij het FABLAB hoe papier eigenlijk gemaakt wordt en maak je eigen versierde papier! Een gratis workshop voor kinderen van 8 t/m 12 jaar op woensdagmiddag 7 oktober. Meld je wel aan!

Papier: we gebruiken het elke dag, maar weet jij al hoe het papier eigenlijk wordt gemaakt? Wist je bijvoorbeeld dat er best wat water bij komt kijken om papier te maken? En dat er van oud papier weer vers schoon papier gemaakt wordt? En dat je dit ook zelf kunt doen??

In deze workshop maak je zelf je eigen papier. We leggen je precies uit hoe dat moet. Daarna mag je je papier zelf versieren met mooie tekeningen, glitters, of een geheimschrift. Je creaties gaan natuurlijk met je mee naar huis.

Praktisch

De workshop vindt plaats op woensdag 7 oktober van 15:00 tot 16:30 uur in het atelier van De Cultuurfabriek. Schrijf je gratis in online of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek!

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen