Geslaagde bijdrage aan World Clean Up Day

Moderator^ SK 21-09-2020
63 keer bekeken 0 reacties

Tips en vragen van anderen

Mandy van Berkel en Bjurn Snel zijn de Schone Buurt-coaches van Veenendaal. Zij informeren inwoners actief over zwerfvuil en afvalscheiding en beantwoorden vragen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"185810"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Doe ook mee!

Zaterdag 19 september staken 25 volwassenen en drie kinderen samen met A Rocha Heuvelrug en Tweede Kamerlid Carla Dik-Faber (CU) de handen uit de mouwen om Veenendaal-oost zwerfafval-vrij te maken op de World Clean Up Day.

Janneke Roor van de organisatie vertelt: "De samenwerking met Veilig en Schoon Veenendaal-Oost, Team Clean en het Informatiecentrum vond iedereen geweldig. Uit de directe omgeving kwamen ook enkele vrijwilligers meehelpen. Gemeente Veenendaal zorgde voor voldoende materiaal en het opruimen van al die vuilniszakken. Al met al een geslaagde actie!"

De zwerfafvalopruimers in Veenendaal-oost

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen