Wat doe jij met je etensresten?

Moderator^ SK November 28, 2019
253 keer bekeken 2 comments

Tips en vragen van anderen

Mandy van Berkel en Bjurn Snel zijn de Schone Buurt-coaches van Veenendaal. Zij informeren inwoners actief over zwerfvuil en afvalscheiding en beantwoorden vragen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"185810"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Doe ook mee!

Er zitten veel etensresten in het restafval in Veenendaal, ook bij woningen met GFT-kliko. Het scheiden van groente-, fruit- en tuinafval gaat erg goed, maar etensresten verdwijnen helaas nog vaak bij het restafval.

Weet jij bijvoorbeeld dat kliekjes, zoals vlees- en visresten, rijst, spaghetti of brood ook in de GFT-kliko kunnen? 

Om inzicht te krijgen in waarom etenresten in het restafval verdwijnen, vragen we je een korte vragenlijst in te vullen. Met jouw hulp kunnen we in de toekomst nog meer afval hergebruiken. 

Onder de inzenders verloten we drie GFT+e-bakjes voor op het aanrecht. Doe ook mee!

Laat ons weten wat jij doet - vul de vragenlijst in!

 

Images

Comment

Twitter

2  Comments

Fields with an * are required.

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Eli Draaisma November 29, 2019

Zou het wel willen scheiden, maar hoogbouw heeft geen mogelijkheid

Moderator^ TC November 29, 2019

Hoi Eli, De gemeenteraad besluit in december over speciale zuilen voor GF+e afval voor de hoogbouw. Meer info hierover: https://bit.ly/34x34JT

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.